Ons verhaal

Het begon allemaal in het jaar 2007 toen ik afstudeerde als bachelor IT-Developer. Ik had geproefd van het programmeren en ik wou steeds meer. Nog voor ik afstudeerde begon ik als full-time backend developer in .NET.

Al had ik nog geen professionele ervaring, toch kreeg ik de kans om volledig from scratch een eigen ERP systeem te ontwikkelen. Nog voor ik het goed en wel besefte was ik al tamelijk sterk aan het groeien in wat ik deed. Toen was WPF dé technologie voor desktop applicaties. Ik kwam wel wat uitdagingen tegen. Zo diende ik een multithreaded applicatie te ontwikkelen om de synchronisatie van artikelen van CRM naar het ERP pakket te sluizen en omgekeerd.

De passie blijft maar groeien en ik ben vandaag nog steeds gebeten door technologie en alles wat programmeren aangaat. Ik hou er van steeds bij te leren en nieuwe technologieën een kans te geven. Op heden ben ik vooral bezig met frontend development in ASP.NET MVC gekoppeld aan Databases zoals SQL Server en mysql. PHP en framewoks behoren ook tot de mogelijkheden. Ik geloof sterk in een goede relatie tussen de klant en mezelf met een duidelijke no nonsense communicatie. Laat ons samen ons doel bereiken !

Close Menu